Coaching en Supervisie

Coaching en Supervisie bij Studio Mattias

Je brengt je persoonlijke en/of professionele vraagstukken in en groeit als mens en professional. Zowel bij coaching als bij supervisie gaat het over bewustwording, acceptatie en ontwikkeling.

Coaching van Studio Mattias leidt je tot meer ontspanning en voldoening in je leven én werk. Binnen de supervisie leer je reflecteren op je eigen handelen in je werk als coach of counselor.

Coaching

Coaching door Studio Mattias brengt je van een concrete vraag of ervaring via reflectie naar een diepere laag. Via bewustwording van je huidige situatie (in je werk of in je leven) en via erkenning en acceptatie van het hier en nu, kun je een visie ontwikkelen over wie je wilt zijn en waar je naartoe wilt. Een visie die je uitnodigt om met hart en ziel, op organische wijze, stappen te zetten die leiden naar meer ontspanning en voldoening in werk en leven.

Supervisie

Supervisie helpt je om te leren van je eigen handelen en van wat je tegenkomt in je werk als coach of counselor. Om meer jezelf te zijn en bij jezelf te blijven in je werk. Om meer vertrouwen te ervaren in je deskundigheid. Daarnaast is supervisie bij Studio Mattias: leren om gebruik te maken van het ‘veld’ tussen jou en je cliënt, en leren om jezelf in te zetten als instrument. Zo oprecht en authentiek mogelijk.