Creatieve loopbaanplanning en Werken met het Essentieprogramma

In november 2018 is de klassieker Creatieve loopbaanplanning als herziene uitgave uitgebracht, inclusief het bonusboek Werken met het Essentieprogramma.

‘Diepgaand, toegankelijk en uitdagend in creativiteit.’
Adriaan Hoogendijk, opleider tot coach, ontwikkelaar, schrijver, coach en public speaker

‘Een waardevolle methode waarmee je direct aan de slag kunt.’
Ester Leibbrand, voorzitter beroepsvereniging van loopbaanprofessionals NOLOC

‘Boeiend en inspirerend: dit boek laat je ontdekken hoe verstandig het is om met je hart te kiezen.’
Els Hoogerhuis, coach en bestuurder, manager en opleider bij FNV

Boek Creatieve loopbaanplanning

In deze klassieker onder de loopbaanboeken neemt Alien Verhoef je mee op een zoektocht naar werk dat écht bij je past. Daarbij boort ze verrassende hulpbronnen aan, zoals je intuïtie en je creativiteit, en maakt ze ruimte voor onverwachte mogelijkheden.

Haast terloops stimuleert Creatieve loopbaanplanning je om via visualisaties, meditaties en verrassende creatieve oefeningen te ontdekken waar je enthousiast van wordt. En om anders om te gaan met belemmerende gedachten en andere obstakels die je van huis uit hebt meegekregen.

Bonusboek Werken met het essentieprogramma

Het bonusboek Werken met het essentieprogramma helpt je om de essentie van je verlangens te vinden. Daardoor kun je meer richting geven aan je leven en worden wie je in essentie bent.

Geschikt voor iedereen die op een creatieve manier meer inzicht wil krijgen en stappen wil zetten in de eigen (leven)loopbaan én voor loopbaancoaches die hun gereedschapskist willen uitbreiden.

“Dat van dit fijne boek een herziene druk uitkomt verbaast mij niets. We begrijpen steeds beter dat het vormen van je loopbaan in alles verbonden is met je ontwikkeling als mens. Vanuit dat waar je oprecht naar verlangt, ontstaat de wens die de bestaansreden is van de doelen die je gaat bereiken. Alien maakt plezierig helder hoe je daar zelf sturing aan kan geven. Voor loopbaanprofessionals is haar methode een waardevolle aanvulling waarmee je direct mee aan de slag kunt.”

Ester Leibbrand, voorzitter NOLOC, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals

Auteur: Alien J. Verhoef
Uitgever: BigBusiness Publishers
Bindwijze: softcover
Verschijningsdatum: najaar 2018
Druk: 1
ISBN: 9789491757662

Bestel dit boek bij: betereboeken.nl

Dowload de gesproken visualisaties uit dit boek voor € 6,90 via: betereboeken.nl

Download gratis de korte lichaamsbewustwordingsoefening.

TIJDELIJK AANBOD, GELDIG T/M 31 AUGUSTUS 2021

Download nu gratis álle gesproken visualisaties uit dit boek.

Speciaal lezersaanbod

Heb je een specifieke vraag voor jezelf of voor het werken met een cliënt naar aanleiding van dit boek? Lezers krijgen 30% korting op een coaching– of supervisiesessie met Alien Verhoef bij Studio Mattias.